Nieuwsbrief

cae56RIP.jpg
Wat doet MobileWorX...?

MobileWorX als bedrijfsnaam is de speelse Engelse vertaling van mobiel werken. Maar wat is dat nu precies, mobiel werken?

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om medewerkers te bevrijden van de vaste werkplek op kantoor. Het overal toegang hebben tot  de bedrijfsinformatie en deze informatie kunnen inzien, bewerken of delen. Het onafhankelijk van locatie en tijdstip kunnen communiceren met klanten, leveranciers of collega's. Communiceren door bellen, telefonisch vergaderen, het versturen en ontvangen van e-mailberichten of het houden van een instant messaging sessie. Of dit nu op kantoor is, thuis, in de file, op een terras of bij de klant aan tafel, dat maakt niet meer uit.

Dit is wat MobileWorX verstaat onder mobiel werken. Dit gaat verder dan het gebruik van alleen mobiele telefoons, het omvat ook vaste telefonie en koppelingen met ICT systemen en toepassingen.

 

Convergentie

 

Hierdoor is een verdere integratie ontstaan tussen vaste- en mobiele communicatie en tussen spraak- en datacommunicatie. Veel bedrijven hebben hierdoor te maken met heterogene oplossingen van diverse fabrikanten, leveranciers, technieken en support overeenkomsten.  Het maken van de juiste keuze voor een organisatie is een vak apart, een specialisme. Voor MobileWorX is mobiel werken een expertise.

MobileWorX helpt u in de volledige levenscyclus van het mobiele werken.

  • ADVIES - Wij starten met het geven van onafhankelijk advies afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften, wij helpen u door de bomen het bos weer te zien.
  • LEVERING - Wij staan voor u klaar met het leveren van middelen zoals netwerkaansluiting (aansluiten en verlengen van contracten), simkaarten, toestellen en overige hard- en software. Wij zijn geen dozen schuivers, wij zorgen voor een werkende oplossing op locatie.
  • BEHEER - Wij staan garant voor perfect beheer van uw telecomzaken en staan voor u en uw medewerkers klaar als eerste aanspreekpunt. Hiermee nemen wij graag uw telecomzorgen uit handen en kunt u doen wat u wilt doen, ondernemen!

 

 

 
 

Mobile nieuws