Nieuwsbrief

684_30_Connected-Mobile-working-on-the-trainRIP.jpg.png
Apple iPhone 4S

Apple iPhone 4S

Tijdens het Apple event van vorige week dinsdag in Cupertino heeft Apple een nieuw model iPhone geïntroduceerd. Dus geen iPhone 5 waar heel de wereld over sprak, echter wel een upgrade van de iPhone 4, de iPhone 4S. Uiterlijk is dit toestel identiek aan zijn voorganger, maar onder de motorkap is er veel verbeterd. Bij MobileWorX heeft u nu al de mogelijkheid om dit toestel te reserveren!

 

De iPhone 4S wordt leverbaar in de kleuren zwart en wit. Voor de opslagcapaciteit komt Apple met drie varianten: 16Gb, 32Gb of 64Gb. Apple heeft een indicatie afgegeven over de adviesverkoopprijs, deze komt nagenoeg gelijk te liggen aan de huidige iPhone 4. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in combinatie met een nieuwe aansluiting of verlenging van uw abonnement bij de verschillende mobiele operators of als los toestel.

 

Voor het reserveren van de nieuwe iPhone 4S kunt u contact met ons opnemen op 0118 820300 of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Overzicht van de verbeterde functionaliteiten:

 

A5 processor

 

De iPhone 4S krijgt dezelfde processor als de iPad2. De Dual-core A5 processor is aanzienlijk sneller dan de A4 processor in de iPhone 4. Apple spreekt over 2 keer hogere snelheid en 7 keer betere grafische performance. Ook de batterijduur is verbeterd. De ontvangts is verbeterd dankzij twee antennes met een inteligent switch-mechanisme. Ook nieuw is dat de iPhone 4S een wereldtelefoon is geworden, die zowel op GSM- als CDMA netwerken te gebruiken is.

 

 

Dit zou weleens de beste camera kunnen zijn die je op een telefoon aantreft. Ook d eoptische voorzieningen zijn gloednieuw, woordoor dit misschien wel de enige camera is die je nodig hebt. Voor elke opname beschik je over een resolutie van 8 megapixels en een speciale lens met een groter diafragma: f/2.4. Op de achterkant zit een belichtingssensor die verbeterd is voor nog betere auto-witbalans, geavanceerde kleurenweergave, gezichtsherkenning en verminderde bewegingsvervaging. Tevens kan je overal 1080p HD-video's opnemen. En de beelde die  je opneemt kun je direct op je iPhone bewerken en daarna meteen online zetten.

 

ios

 

Op de iPhone 4S zit de nieuwe release van iOS, iOS5, 's werelds meest gevanceerde mobiele besturingssysteem en het meest gebruiksvriendelijk. iOS 5 maakt een grote sprong voorwaarts en geeft de iPhone $S meer dan 200 nieuwe functies. Zoals; berichtencentrum, iMessage, Twitter-integratie, Herinneringen, Camera-verbeteringen, Kiosk en activeren en configureren zonder computer.

 

 

iCloud is de eenvoudigste manier om al je materiaal te beheren, omdat je niets meer zelf hoeft te doen. iCloud bewaart je muziek, foto's apps, e-mail, contactpersonen, agenda;s, documenten en nog veel meer, en pusht je materiaal draadloos naar al je apparaten. Automatisch, moeiteloos en volledig naadloos.

 

 

Apple introduceerd op de iPHone 4S een persoonlijke assistent onder de naam Siri.  De assistent werkt door de homeknop in te drukken en vast te houden. Siri vraagt je vervolgens: “waarmee kan ik je helpen?”Je kunt vragen stellen als “wat is het weer vandaag”, “heb ik een paraplu nodig” om te achterhalen wat het weer is. Ook kun je tegen Siri zeggen dat je om 6 uur gewekt wilt worden en het toestel stelt de alarmtijd in. Ook kun je restaurants zoeken, iMessages en mailtjes versturen met behulp van je stem, kijken of je al een afspraak hebt gepland, herinneringen toevoegen in de nieuwe Herinneringen-app. Er is ondersteuning voor Wolfram Alpha, om de betekenis van woorden te achterhalen. Voorlopig is Siri alleen beschikbaar voor iPhone 4S; in het Engels, Frans en Duits.

 

 
 

Mobile nieuws