Nieuwsbrief

214RIP.jpg
KPN nieuwe Smartphone abonnementen

 

kpnsmart

 

KPN heeft haar Pocket Internet en Surf en Mail portfolio uitgefaseerd en voor de zakelijke markt vervangen door twee nieuwe abonnement vormen voor de zakelijke markt om mobiel te kunnen internetten en emailen op je mobiele telefoon.

Smartphone Internet

Voor individuele gebruikers heeft KPN de Smartphone Internet abonnementen geïntroduceerd in drie varianten. Deze toevoegingen geven tevens gratis toegang tot de ruim 1.000 KPN hotspots en maken op het mobiele netwerk van KPN gebruik van dezelfde hoge snelheid van 7,2 / 1,4 Mbps. Tevens voert KPN waarschuwingen in per SMS bij 80% en 100% verbruik van de bundel.

 

 

Smartphone Bedrijfsbundel

Voor bedrijven met meerdere gebruikers heeft KPN een bedrijfsbundel geïntroduceerd. Hiermee worden alle individuele tegoeden van de gebruikers met hetzelfde abonnement bij elkaar opgeteld en gaan deze gebruikers als groep van deze totale bundel gebruik maken. Bij de Smartphone Bedrijfsbundels wordt het totale bundel tegoed gedeeld, echter het tegoed kan enkel gedeeld worden tussen aansluitingen van dezelfde Bedrijfsbundel. Ook bij de Smartphone Bedrijfsbundel heeft de gebruiker toegang tot de ruim 1.000 KPN hotspots en volgt er een waarschuwing per SMS bij 80% en 100% gebruik van de bundel.

 

 

In beide varianten betreft het bundels voor nationaal gebruik. De bundel is 1 maand houdbaar, dus niet mee te nemen naar een volgende maand. Ook heeft de KPN voor de gebruikers van deze abonnementen het roaming tarief verlaagd, binnen de EU naar € 2,00 per Mb en voor overige landen naar € 9,95 per Mb.

Voor meer informatie over de nieuwe zakelijke smartphone abonnementen van KPN kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0118 820300 of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 
 

Mobile nieuws