Nieuwsbrief

684_30_Connected-Mobile-working-on-the-trainRIP.jpg.png
Vodafone VastOpMobiel

 

Ruim de helft van de eenmanszaken blijkt moeilijk bereikbaar te zijn op het vaste telefoonnummer dat zij aan klanten communiceren. Vodafone heeft recent een dienst geïntroduceerd die het mogelijk maakt om gesprekken die op het vaste telefoonnummer binnenkomen af te leveren op de mobiele telefoon. Zonder een vast telefonie abonnement, zonder doorschakelingen en bijkomende doorschakelkosten. Deze dienst heet Vodafone VastOpMobiel. Dankzij Vodafone VastOpMobiel zijn ondernemers altijd en overal bereikbaar en kunnen ze tot vijftig procent besparen ten opzichte van een vast telefonieabonnement.

 

Vodafone VastOpMobiel

 

Vodafone VastOpMobiel is vooral interessant voor klein zakelijke ondernemers (met name zzp'ers) die veel onderweg zijn. Niet alleen is ruim de helft van hen moeilijk bereikbaar op het vaste nummer, in 45 procent van de gevallen wordt de vaste lijn zelfs helemaal niet beantwoord. Toch vinden ondernemers dit nummer te waardevol om op te zeggen, onder andere vanwege de regionale binding met het nummer, de professionele uitstraling ervan en de faciliteiten zoals doorschakelen en -verbinden. Ook de lagere kosten van bellen met een vaste lijn zijn een belangrijke reden het te behouden. Dankzij Vodafone VastOpMobiel kunnen ondernemers hun eigen vaste nummer naar Vodafone meenemen of ze kunnen een nieuw vast nummer krijgen van Vodafone (met een maximum van vier vaste nummers). Vodafone VastOpMobiel biedt dezelfde functionaliteiten als een vaste lijn, zoals het doorverbinden naar een collega of wissel- en conferentiegesprekken. Berichten naar het bestaande faxnummer worden als e-mail naar een e-mailadres naar keuze gestuurd. De tarieven zijn aantrekkelijk in vergelijking met een mobiel abonnement. Daarnaast besparen ondernemers kosten doordat ze geen vast telefonie abonnement meer nodig hebben en geen doorschakelkosten vanaf de vaste lijn betalen.

 

Daarnaast krijgt u twee voicemail diensten, één voor op uw vaste telefoonnummer en één voor uw mobiele nummer. Op deze wijze kunt u dat gescheiden houden tijdens vakantie. Ook is het mogelijk om de gesprekken die op het vaste nummer binnenkomen tijdelijk op een andere mobiel nummer binnen te laten komen.

 

Voor € 12,50 per maand kunt u de inkomende gesprekken op een vast nummer direct op uw mobiele telefoon ontvangen, zonder doorschakelen. U kunt uw vaste nummer meenemen naar Vodafone of een nieuw vast nummer krijgen. De € 12,50 is voor één vast nummer, de kosten voor een extra vast nummer bedragen € 5,00. Ter indicatie, een ISDN-2 lijn voor de vaste telefonie bij KPN kost circa € 25,00 per maand, daarnaast gaat u de gespreksminuten betalen per doorgeschakeld gesprek, deze kosten komen dus te vervallen bij Vodafone VastOpMobiel. Vodafone VastOpMobiel biedt een voordelig tarief voor bellen naar vaste nummers € 0,02 per minuut + € 0,042 starttarief.

 

De belangrijkste voordelen:

  1. Bereikbaarheid; u loopt nooit meer zaken mis want u mist nooit meer een telefoontje van een klant. U neemt alle nummers mee, ook als u onderweg bent, zonder dure doorschakelingen.
  2. Kostenbesparing; u kunt uw vaste lijn abonnement opzeggen, nog goedkoper bellen naar vaste nummers, u heeft geen doorschakelkosten meer en u krijgt factuurkorting op uw volledige mobiele abonnement.

 

Vodafone VastOpMobiel is per direct verkrijgbaar via MobileWorX, neem contact met ons op 0118 820300 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor meer informatie.

 

HIER kunt u de brochure van Vodafone VastOpMobiel downloaden.

 
 

Mobile nieuws