Nieuwsbrief

header_pdaRIP.png
Nieuwe partner overeenkomsten

 

Het afgelopen kwartaal hebben wij een drie-tal nieuwe partner overeenkomsten gesloten met bedrijven die telefoniediensten aanbieden aan de zakelijke markt, Dean Connect, Yes Telecom en T-Mobile. Voor deze drie bedrijven zijn wij nu officieel business partner en verantwoordelijk voor de wederverkoop van hun producten en diensten en de bijkomende service en support. Graag stellen wij deze bedrijven kort aan u voor en lichten wij onze motivatie toe waarom wij besloten hebben deze samenwerkingsverbanden aan te gaan.

 

Onderstaande zijn de presentaties van de betreffende bedrijven zelf waarbij wij kleine toelichting geven vanuit onze visie. Vanzelfsprekend benaderen wij de markt voor u vanuit een onafhankelijk perspectief en kunnen wij samen met u bekijken in welke mate deze bedrijven echt voor u interessant zijn met hun producten en diensten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen op telefoonnummer 0118 820300 of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 


 

 

Dean Connect, Dé Provider voor zakelijk VoIP

Dean Connect is één van de vooraanstaande aanbieders van moderne vaste telefonie. 54% van de grootzakelijk markt belt tegenwoordig al via Voice over IP (VoIP). Het MKB kiest nu ook massaal voor bellen middels VoIP. Steeds meer bedrijven stappen over op VoIP en weten zo maandelijks aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Speciaal voor het MKB heeft Dean Connect dan ook Dean Access ontwikkeld en maakt VoIP daarmee eenvoudig. Met Dean Access blijft eigenlijk alles bij het oude, behalve de prijs!. Besparingen met Dean Access kunnen wel oplopen tot 40%.

 

Vaak als bedrijven willen overstappen naar VoIP is dat een technische en complexe materie. Wat wij van MobileWorX het grote voordeel vinden van Dean Connect is dat ze met de Dean Access dienst een kant en klare oplossing hebben die in 95% van de gevallen direct kan aansluiten op uw huidige telefooncentrale. Het is een totaal oplossing inclusief onderliggende DSL lijn(inclusief aanleg), modem, ATA box voor faxverkeer, indien nodig een ISDN converter, en behoud van uw telefoonnummers. Hierdoor krijgt u één oplossing van één leverancier wat voldoende zekerheid biedt voor een optimale werking.

 

Klik HIER om de brochure van Dean Acces in te kijken.

 


 

 

Yes Telecom, Dé Business Provider

Yes Telecom, de mobiele provider voor de zakelijke markt!. Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen stelt aan uw mobiele bereikbaarheid en bovendien meer belt. U maakt dan ook gebruik van het beste netwerk en krijgt u bij Yes Telecom vanzelfsprekend de persoonlijke service die u als veeleisende klant mag verwachten. Tot slot zorgt Yes Telecom voor de beste prijs.

 

Yes Telecom in een MVNO op het mobiele netwerk van KPN. Wat Yes Telecom uniek maakt is dat ze zich voornamelijk richt op de hogere bellers. Doordat Yes Telecom hierop richt zijn ze perfect in staat om optimaal hun dienstverlening hier op af te stemmen. Het daadwerkelijke verbruik is voor Yes Telecom relevant en zij maken voor elke klant een specifiek tailor-made voorstel voor het aangaan van meerjarige overeenkomst. Hierdoor krijgt u als klant nooit een standaard vergoeding, echter een vergoeding afgestemd op uw daadwerkelijke belgedrag. Recent hebben wij bij MobileWorX de eerste klanten aangesloten via Yes Telecom en we waren zeer verbaasd over de prijs / prestatie verhouding. Yes Telecom geeft met recht aan; beste netwerk, beste service en beste prijs. Ook hebben zijn aanvullende modules voor internationaal belverkeer waarbij de korting kan oplopen tot 15% en is het mogelijk om voor service op maat te kiezen.

 

Klik HIER om de brochure van Yes Telecom te bekijken.

 


 

 

T-Mobile, Life is for sharing

Sinds de oprichting van MobileWorX gaven wij ondersteuning aan onze zakelijke relaties die T-Mobile als mobiele provider hadden. Echter per 1 januari 2011 zijn wij officieel toe getreden tot het T-Mobile Business Partner netwerk. Hiermee zijn wij nu business partner van KPN, Vodafone en T-Mobile, de enige drie mobiele aanbieders die een eigen mobiel netwerk in Nederland hebben. Doordat we van alle drie de netwerkaanbieders business partner zijn, zijn we nog beter instaat om onze relaties onafhankelijk van het juiste advies te voorzien.

 

Doordat we T-Mobile partner zijn hebben wij toegang tot hun systemen gekregen en kunnen wij direct voor u nieuwe aansluitingen of verlengingen realiseren. Of allerhande ondersteunde zaken verrichten zoals simwissels, wijzigen van gebruikersnamen of het opvragen van pukcodes.

 

Klik HIER voor de website van T-Mobile Zakelijk.

 


 

 

 
 

Mobile nieuws