Nieuwsbrief

cae56RIP.jpg
Betaalbaar mobiel data verkeer in het buitenland

Droamlogo

Steeds meer werkgevers geven hun medewerkers de mogelijkheid om mobiel te kunnen internetten, emailen en toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk via een smartphone of laptop. Binnen Nederland zijn de kosten voor mobiel dataverkeer over het algemeen goed beheersbaar. De diverse mobiele aanbieders in Nederland hebben daar speciale bundel- en flatfee abonnementen voor zodat de kosten overzichtelijk en betaalbaar blijven. Gaat u in het buitenland gebruik maken van mobiel data verkeer dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Tarieven van € 2,50 per Mb tot soms wel € 12,50 per Mb zijn geen uitzondering.

 

Recent kregen wij nog twee voorbeelden onder ogen van zakenrelaties met hoge rekeningen. Een weekje in Duitsland, 44 Mb aan mobiel dataverkeer werd afgerekend tegen circa € 250,00. Een zakenreis door Noord en Zuid Amerika bracht een factuur op kantoor van ongeveer € 1.250,00.

 

Voor incidentele zakenreizigers heeft MobileWorX de dienst Droam. Droam is een "mifi" kastje met een simkaart van MobileWorX. U verbindt uw smartphone of laptop op basis van wifi met dit kastje.  De mogelijkheid bestaat om maximaal 5 apparaten gelijktijdig aan te sluiten op dit kastje. U kunt deze dienst per gewenste periode bij MobileWorX huren. Dit zorgt er voor dat u geen langdurige verplichting hoeft aan te gaan.

 

U huurt de Droam voor een vast bedrag per keer ad € 27,50. Per dag dat u de dienst huurt worden er kosten berekend. Bijvoorbeeld binnen de meeste EU landen betaald u € 3,50 per dag en krijgt  u daar een data bundel van 50 Mb voor. Dus als u 5 dagen op zakenreis gaat, betaalt u slechts € 41,50 en mag u elke dag 50Mb aan mobiel data verkeer verbruiken.

 

Gaat u naar de Verenigde Staten dan betaald u € 7,50 per dag voor onbeperkt mobiel data verkeer. Dus als u een weekje naar de Verenigde Staten gaat betaald u € 70,00 en mag u elke dag zo veel mobiel data verkeer verbruiken als u wilt.

 

U dient de Droam dienst circa 1 week voor vertrek bij MobileWorX te reserveren. Wij leveren deze bij u af of u kunt hem bij ons op komen halen. Bij de overdracht van de Droam krijgt u van ons een korte gebruikersinstructie. Na terugkomst in Nederland bent u zelf verantwoordelijk voor het spoedig aan ons retourneren van de apparatuur en ontvangt u van ons een factuur voor de huurperiode.

 

Tarieven en prijzen voor andere landen zijn bij ons op aanvraag beschikbaar.

 

Wij leveren de Droam inclusief 220 volt lader, autolader, USB kabel om via de laptop op te laden en een gebruikershandleiding.

 

Voor meer informatie of aanvraag van de Droam dienst kunt u contact met ons opnemen op 0118 820300 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Laat u verrassen door de flexibiliteit en betaalbaarheid van deze dienst.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW.

 

 
 

Mobile nieuws